Mediq Apotheek Klaaswaal

  Mediq Apotheek

Mediq Apotheek Klaaswaal is gevestigd in hetzelfde gebouw als de huisartsen in Klaaswaal. In de avond, nacht en in het weekend fungeert de apotheek als dienstapotheek voor de hele regio Hoeksche Waard. Tevens heeft de huisartsenpraktijk in hetzelfde gebouw dan de functie van huisartsenpost voor de Hoeksche Waard. Mediq Apotheek Klaaswaal heeft ook haar eigen Mediq Apotheek website. Klik op het logo om deze website te bezoeken.

U vindt hier algemene informatie over Mediq Apotheek Klaaswaal. Zo komt u te weten wat onze openingstijden zijn, waar u met uw recept terecht kunt na sluitingstijd, wanneer u uw recept bij de voorschrijver kunt aanvragen, wanneer u de geneesmiddelen in de apotheek kunt afhalen. U wordt tevens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe geneesmiddelen, speciale producten / diensten die de apotheek levert en u kunt vragen stellen over bijvoorbeeld de geneesmiddelen die u gebruikt.

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons bereiken kunt. Wilt u informatie over onze dienstregeling, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Voorlichtingsbijeenkomst
Op woensdag 9 september 2015 organiseren de apotheken in de Hoeksche Waard voorlichtingsbijeenkomst over het onderwerp Psoriasis. Deze avond is voor psoriasis patiënten en/of familie van psoriasis patiënten. Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan via de eigen apotheek of via een e-mail aan: voorlichting@apothekenhoekschewaard.nl 

Servicedag
Op donderdag 12 november 2015 organiseren de apotheken in de Hoeksche Waard een servicedag voor patiënten van Achmea. Voor deze dag volgt een persoonlijke uitnodiging van de apotheek.Mediq Apotheek Klaaswaal
Kerkstraat 28
3286 AK Klaaswaal
 
Telefoon: 0186 - 575701  
Fax: 0186 - 576125  
E-mail apotheek: klaaswaal@mediq-apotheek.nl  
Internet: klaaswaal.mediq-apotheek.nl  
   
Beherend apotheker: mw. drs. F. Yesil  
   
Openingstijden apotheek
ma t/m vr: 8:30-17:30 HKZ/ISO 9001:2000 gecertificeerd sinds 1 oktober 2004
zaterdag: 8:30-17:30
spoed buiten openingstijden: dienstapotheek 
(uitsluitend spoed recepten)


AGB-code: 02-009987
KvK nr.: 24323914
BTW nr.: NL 134 084 949 B02
   
   
 
 
We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.